νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Droid DNA, the butterfly effect


Droid DNA, the butterfly effect
Μετά την Ιαπωνία, επόμενη «στάση» στην ζωή της Πεταλούδας είναι η Αμερική. Έτσι χθες, η HTC παρουσίασε και για τις ΗΠΑ το J Butterfly, την καινούργια της «ναυαρχίδα» που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της πριν λίγες ημέρες στην Ιαπωνία. Το όνομα της συσκευής για τις ΗΠΑ θα είναι «Droid DNA» ενώ τα χαρακτηριστικά της έχουν παραμείνει ίδια με αυτά του J Butterfly.

Πάμε να τα θυμηθούμε: Οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p και τεχνολογία Super LCD3 (440ppi), επεξεργαστής 1.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro καθώς επίσης και 2GB RAM. Θα έρχεται με την έκδοση Android Jelly Bean ενώ θα είναι εφοδιασμένο με οπίσθια κάμερα 8MP f/2.0 φακού 28μμ, BSI sensor, ImageChip και δυνατότητα 1080p HD video.

Τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά το κατατάσσουν στην κορυφή των smartphone, αλλά υπάρχουν δύο «τομείς» που προβληματίζουν. Μιλάμε φυσικά για την μπαταρία των μόλις 2020 mAh και την εσωτερική μνήμη των 16GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας. To πάχος πάντως της συσκευής θα είναι κάτω από τα 10 χιλιοστά (9,73) ενώ το βάρος της έχει περιοριστεί στα 138 γραμμάρια. 

Η HTC σκοπεύει να διαθέσει το Droid DNA στις 21 Νοεμβρίου στην τιμή των 200 δολαρίων με διετές συμβόλαιο μέσω της Verizon.

Επόμενη στάση Ευρώπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου