νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Foxconn παραδέχεται αδυναμία κάλυψης της ζήτησης του iPhone 5


Η Foxconn παραδέχεται αδυναμία κάλυψης της ζήτηση του iPhone 5
Δύσκολοι καιροί για να είσαι η Foxconn και η Apple με το iPhone 5. Η μεγάλη ζήτηση του νέου smartphone και ο τρόπος παραγωγής δυσκολεύουν την Foxconn που παραδέχεται αδυναμία στην γραμμή παραγωγής.
Ο πρόεδρος της Foxconn δήλωσε ότι η εταιρεία του δυσκολεύεται να καλύψει την τεράστια ζήτηση του iPhone 5 και η γραμμή παραγωγής μένει πίσω. Πιο συγκεκριμένα είπε: “It’s not easy to make the iPhones. We are falling short of meeting the huge demand”
Για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη ζήτηση και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί η Foxconn βάζει στην παραγωγή ένα ακόμα εργοστάσιο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει λεπτομέρειες. Αν τα δύο εργοστάσια καταφέρουν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση του iPhone 5 και την απαιτητική διαδικασία συναρμολόγησης του iPhone 5 μένει να το δούμε.
Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι η Foxconn βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η Apple το ίδιο. Οι καταναλωτές περιμένουν εβδομάδες για να αποκτήσουν το iPhone 5 την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός πιέζει.
Μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η αδυναμία κάλυψης της ζήτησης του iPhone 5 οφείλεται αποκλειστικά στον τρόπο παραγωγής του κινητού ή αν οι προμηθευτές της Apple καθυστερούν την παραγωγή στα εργοστάσια της Foxconn.

pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου