νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

HTC 8S: Η οικονομική πρόταση της HTC στα WP8 (video)




Στη BUILD 2012 μπορέσαμε να δούμε από κοντά και το 8S, το δεύτερο και πιο οικονομικό Windows Phone 8 smartphone της HTC το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με το 8X το οποίο παρουσιάσαμε χθες.
Το HTC 8S στηρίζεται και αυτό στο polycarbonate υλικό για την κατασκευή του, είναι σχετικά όμορφο ανάλογα το χρώμα που θα το επιλέξετε και στο πίσω μέρος κάνοντας μια διχρωμία στο πίσω μέρος.

Η οθόνη είναι 4' ιντσών τεχνολογίας Super LCD αλλά η ανάλυση παραμένει στα 480x800 όπως είχαμε συνηθίσει από τα παλιά μοντέλα των Windows Phone. Πάντως διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Krait στο 1GHz, 512mb ram που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές και αποθηκευτικό χώρο μόλις 4gb ο οποίος όμως μπορεί να επεκταθεί μέσω της θύρας microSD έως τα 32gb.

Υποστηρίζει και αυτό την τεχνολογία beats audio για καλύτερη ποιότητα ήχου με τα ανάλογα ακουστικά ενώ το βάρος του είναι μόλις 113 γραμμάρια με πάχος 10 χιλιοστών, κάνοντας το αρκετά άνετο στο κράτημα. Διαθέτει επίσης GPS δέκτη, Bluetooh και κάμερα 5mpixel με δυνατότητα εγγραφής 720p video. Σημαντική απώλεια η έλλειψη δεύτερης κάμερας στο μπροστινό μέρος κάτι που δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή βιντεοκλήσεων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

'Οπως μπορείτε να δείτε και στη βιντεοπαρουσίαση, το HTC 8S είναι ένα αρκετά γρήγορο smartphone και ανάλογα με την τιμή που θα το διαθέσει η HTC μέσα στο μήνα, αναμένεται να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα οικονομικό WP8 smartphone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου