νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

iPad mini, ικανοποιητική η οθόνη αλλά υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό


ipad
H DisplayMate πραγματοποίησε νέα δοκιμή για να τεστάρει την οθόνη του νέου iPad mini συγκριτικά με το Kindle Fire HD της Amazon, το Nexus 7 της Google και το μεγαλύτερο iPad της Apple. Γενικότερα, η οθόνη του iPad mini κρίνεται ‘πολύ ικανοποιητική’ αλλά υστερεί αρκετά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. «Μερικές από αυτές [τις αδυναμίες της οθόνης] προκύπτουν από περιορισμούς στην ίδια την οικογένεια των iPad και μερικές από αντικειμενικές δυσκολίες όσον αφορά την τεχνολογία της οθόνης και το κόστος, αλλά η πλειοψηφία είναι εξαιτίας φτωχών επιλογών και συμβιβασμών».
Μερικά από τα προβλήματα που διαθέτει το iPad mini είναι:
  • η χαμηλή ανάλυση, τα 163 pixels-per-inch του iPad mini φαίνονται σε σχέση με τα 326ppi του iPad και τα 216ppi των Kindle Fire HD και Nexus 7.
  • αντανάκλαση, το iPad mini αντανακλά περίπου 53 τοις εκατό περισσότερο φως από την οθόνη του Nexus 7 και 41 τοις εκατό περισσότερο από την οθόνη του Kindle Fire HD.
  • εύρος χρωμάτων, το iPad mini καταλαμβάνει το 62 τοις εκατό (όπως το iPad 2 και iPhone 4) αλλά σε σχέση με το 100 τοις εκατό του iPhone 5 και iPad 3 και το 86 τοις εκατό των Kindle Fire HD και Nexus 7 το ποσοστό είναι αρκετά χαμηλό. Υστερεί, επίσης, και σε αντίθεση υπό δυνατό φυσικό φως.
Σε πραγματική χρήση τα πράγματα, ίσως, να είναι ελαφρώς διαφορετικά αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την κυκλοφορία του iPad mini και στη χώρα μας για να έχουμε μια πρώτη εικόνα.
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το συγκριτικό εδώ.

iphonehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου