νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Microsoft Surface Phone, θεωρήστε το δεδομένο


Microsoft Surface Phone, θεωρήστε το δεδομένο
Αν είχατε αμφιβολίες για το Microsoft Surface Phone έφτασε η στιγμή που η Microsoft ξεκαθαρίζει τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει. Ο Steve Ballmer το έχει δηλώσει ήδη απλά αυτή την φορά η απάντηση και το ύφος του είναι περισσότερο καταφατικά από ποτέ.
Ο Steve Ballmer είμαι στο BBC: “Is it fair to say we’re going to do more hardware? Obviously we are… Where we see important opportunities to set a new standard, yeah we’ll dive in.”
Δεν τίθεται θέμα αν η Microsoft θα συνεχίσει να φτιάχνει δικό της hardware. Έχει tablet, έχει κονσόλα για το σαλόνι, το μόνο που της λείπει είναι το δικό της κινητό και η δική της τηλεόραση. Προσέξτε ότι ο Ballmer χρησιμοποιεί πληθυντικό γιατί ξέρει πολύ καλά που πάνε τα πράγματα.
Ένα Microsoft Surface Phone δεν είναι αρκετό, το ΧΒΟΧ SmartGlass δείχνει τον δρόμο για τις πολλές οθόνες στο σαλόνι όταν όλοι βρίσκονται μπροστά από την μεγάλη τηλεόραση και αμέσως μετά όταν ο καθένας πάει στο δωμάτιο του.
Η Microsoft έχει μεγάλες προσδοκίες για τα Windows Phone 8 και έχει στοιχηματίσει το μέλλον της εταιρείας στην συνεργασία με την Nokia, την HTC και την Samsung. Κάποια στιγμή βέβαια θα χρειαστεί να ρίξει στην αγορά το δικό της Windows Phone 8 smartphone όπως ακριβώς έκανε με το Surface tablet. Είναι δεδομένο. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι το πότε και αν θα ονομάζεται Surface Phone.
Πρόσφατα ο CEO της Nokia και πρώην στέλεχος της Microsoft είπε κάτι πολύ απλό. Ακόμα και αν η Microsoft φτιάξει το δικό της Windows Phone smartphone αυτό θα κάνει καλό στο οικοσύστημα των Windows Phone. Για την ακρίβεια ο Elop δήλωσε ότι παροτρύνει τον ανταγωνισμό από HTC, Samsung και Microsoft να κατασκευάσουν νέα smartphone με Windows Phone γιατί αυτό θα βοηθήσει το οικοσύστημα των Windows Phone 8 να μεγαλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου