νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται το Samsung Galaxy S4;


Μπορεί το Samsung Galaxy S3 που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά να παραμένει το πιο δημοφιλές και ανταγωνιστικό Android κινητό, αλλά όπως φαίνεται η Samsung ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει έναν αρκετά πιο «ισχυρό» διάδοχο του.
Όσον αφορά την οθόνη της νέας συσκευής, πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και προέρχονται από πηγές της ιστοσελίδας SamMobile υποστηρίζουν πως το Galaxy S4 θα διαθέτει για οθόνη 4.99 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 με πυκνότητα εικονοστοιχείων 441 pixels ανά ίντσα, χαρακτηριστικά που αναμένεται να την αναδείξουν σε μία από τις πιο εντυπωσιακές οθόνες της αγοράς.

Παράλληλα διέρρευσαν και οι πρώτες φήμες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Ανώνυμες πηγές από την Κορέα αναφέρουν ότι το νέο Galaxy S4 θα είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή με chipset Exynos 5450 χρονισμένο στα 2GHz, 2GB μνήμης RAM, οκταπύρηνο chip γραφικών Mali-T657, κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixel και φακό διαστάσεων 8.5×8.5×5.9mm, ικανή να λαμβάνει φωτογραφίες με μέγιστη ανάλυση 4208×3120.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες επιμένουν πως η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει το καινούριο Galaxy S4 στις αρχές του νέου έτους στην έκθεση Mobile World Congress στην Βαρκελώνη. Αν και αυτές μάλλον βασίζονται σε παλαιότερο δημοσίευμα των Korean Times, το οποίο η Samsung είχε διαψεύσει σχεδόν αμέσως, με τα νέα δεδομένα όμως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται.

Η πρόσφατη παρουσίαση του HTC Butterfly J/HTC Droid DNA αλλά και η φημολογούμενη παρουσίαση ενός 1080p smartphone από την LG αποτελεί σίγουρα κίνητρο για την Samsung να παρουσιάσει μια συσκευή ικανή να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό, όσο το δυνατόν συντομότερο.


reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου