νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Google maps για iPhone, πρώτη θέση στα δωρεάν apps του App Store


Google maps για iPhone, πρώτη θέση στα δωρεάν apps του App Store
Η πρώτη έκδοση του Google maps app για iPhone κομμένη και ραμμένη από το Google ειδικά για το iPhone 5 και τα παλαιότερα μοντέλα, είναι πλέον η δημοφιλέστερη δωρεάν εφαρμογή στο App Store. Οι νέοι χάρτες του Google έγιναν διαθέσιμοι στο κοινό ξημερώματα ώρα Ελλάδας.
Όπως είναι φυσικό, το Google maps για iPhone ανέβηκε ψηλά στην κατάταξη του App Store και είναι πλέον η πρώτη δωρεάν εφαρμογή. Το μηδενικό κόστος είναι σημαντικός παράγοντας για την προώθηση μιας εφαρμογής όπως και το γεγονός ότι προέρχεται από το Google. Το θέμα πήρε αμέσως τεράστιες διαστάσεις και η κυκλοφορία του Google maps έγινε “πρωτοσέλιδο” παντού με αποτέλεσμα τα downloads να πάρουν φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ GOOGLE MAPS ΓΙΑ IPHONE

Google maps για iPhone, πρώτη θέση στα δωρεάν apps του App Store
Πόσο θα διατηρηθεί στην κορυφή το Google maps για iPhone δεν έχει σημασία, πέρα από την αξία που έχει μια αναφορά σε αυτό. Το μόνο που μετράει είναι οι χρήστες να κάνουν την δουλειά τους με εφαρμογές που θεωρούν ότι εξυπηρετούν ακριβώς τις ανάγκες τους με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Το Google έκανε εξαιρετική δουλειά με τους νέους χάρτες για το iPhone, που θα χρειαστούν λίγο χρόνο συνήθειας αλλά σίγουρα θα λύσουν τα χέρια όσων αντιμετώπισαν προβλήματα με το Apple maps στο iOS 6. Διαβάστε για τα νέα χαρακτηριστικά του Google maps για iPhone και κατεβάζετε δωρεάν το νέο app.
pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου