νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μαθήματα φωτογραφίας από το Samsung Galaxy Note 2


Μαθήματα φωτογραφίας από το Samsung Galaxy Note 2
Η Samsung προωθεί τα phablets όσο περισσότερο μπορεί. Πρακτικά είναι η εταιρεία που δημιούργησε την κατηγορία και πλέον κυριαρχεί σε αυτή. Το Samsung Galaxy Note 2 αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας και μαζί με τις νέες δυνατότητες του Android και των εφαρμογών της Samsung, η φωτογραφία αποκτά ενδιαφέρον.
Μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το Samsung Galaxy Note 2 ως φωτογραφική μηχανή και τι μπορείτε να κάνετε με τα 8 megapixel της κάμερας και τις 5.5 ίντσες της Super AMOLED οθόνης. Κάπου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το stylus ή απλά το δάχτυλο σας αν θέλετε να σημειώσετε πίσω από μια φωτογραφία.
Αντίστοιχες δυνατότητες υπάρχουν πλέον και στο Samsung Galaxy S3 με το Premium Suite που σιγά-σιγά κυκλοφορεί ως αναβάθμιση σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο αν και λίγο βαρετό εξηγεί βήμα-βήμα τις φωτογραφικές δυνατότητες του Galaxy Note 2.
H Samsung έχει εξοπλίσει το Galaxy Note 2 με μια οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 τεχνολογίας Super AMOLED, επεξεργαστή quad-core στο 1.6GHz, 2GB RAM, υποστήριξη για κάρτες microSD και δύο κάμερες: 8 megapixel και μια μπροστά στα 1.9 megapixel για video chat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου