νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Celebration: Η Samsung γιορτάζει 100 εκατομμύρια πωλήσεις της σειράς Galaxy S

Ένα ακόμη σημαντικό «ορόσημο» για τις πωλήσεις των smartphones της κορεατικής εταιρείας, που έχουν γράψει ήδη τη δική τους ιστορία στο χώρο. Η σειρά Galaxy S κατάφερε να ξεπεράσει το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων πωλήσεων από την κυκλοφορία της. Να σημειώσουμε ότι το πρώτο Galaxy S εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το Μάιο του 2010.
Το νούμερο αυτό, που αποτελεί εντυπωσιακή επίδοση για μόλις 2 χρόνια και 7 μήνες κυκλοφορίας της σειράς, αφορά φυσικά τις πωλήσεις στα δίκτυα λιανικής πώλησης και όχι στους τελικούς καταναλωτές.
Πολύ ταχύτεροι, ωστόσο, ήταν οι ρυθμοί ανάπτυξης του Samsung Galaxy S III που πούλησε 30 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 5 μήνες και 40 εκατομμύρια μέσα σε επτά μήνες. Επί του παρόντος, ο μέσος όρος των ημερήσιων πωλήσεων του φτάνει τις190.000 μονάδες.
Kινητήριος δύναμη, βέβαια, για την ξέφρενη πορεία της σειράς και της Samsung Electronics συνολικά στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς smartphones υπήρξε το Galaxy S II, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια μονάδες σε μόλις20 μήνες.
Η Samsung ελπίζει ότι το 2013 θα καταφέρει να αποστείλει 510 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, 20% περισσότερα απ’ ό,τι το 2012, κάτι που αποτελεί οπτιμιστικό στόχο σε σχέση με το αντίστοιχο report της Gartner που εκτιμάει ότι η κορεατική εταιρεία θα φτάσει τις 300 εκατομμύρια πωλήσεις.
Πηγή: Techcrunch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου