νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

i glow επενδυση καπακι μπαταριας light iphone 4s απο την volte-tel

Το iglow είναι ένα back cover ΟΕΜ (original ποιότητας) το οποίο έχει το λογότυπο της apple με φωτισμό illumination. O φωτισμός είναι στην απόχρωση των macbook (laptop της apple) και φωτίζει λευκό. Η τοποθέτηση του iglow γίνεται στο κεντρικό μας κατάστημα Τσιριγωτη 5 στην Χαλκιδα από το εκπαιδεύμενο προσωπικό μας.
Η φωτεινότητα του λογοτύπου της apple ρυθμίζεται ανάλογα με τον φωτισμό που βγάζει η οθόνη του iphone. O λευκός φωτισμός illumination που εκπέμπει είναι σε λευκή απόχρωση και η κατανάλωση προσεγγίζει το 1% της συνολικής κατανάλωσης του τηλεφώνου.
To τηλέφωνο από την στιγμή που θα αλλάξει το πίσω καπάκι βγαίνει εκτός εγγύησης. Να θυμίσουμε ότι η apple είναι η μόνη εταιρία κινητής τηλεφωνίας που δίνει 12 μήνες εγγύηση κι όχι 24 μήνες όπως προβλέπεται από την ευρωπαϊκή ένωση και το τηρούν οι άλλες εταιρίες παραγωγής κινητών τηλεφώνων. Οι τεχνικοί του communet πριν τοποθετήσουν το back cover iglow, έλεγχουν το iphone εάν είναι σε άριστη τεχνική κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Σε περίπτωση που το τηλέφωνο έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα οι τεχνικοί δεν θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση του iglow και θα ενημερώσουν τον πελάτη για την κατάσταση του τηλεφώνου τους χωρίς κάποια επιβάρυνση.

Το κοστος τοποθετησης μαζι με το ανταλλακτικο καπακι iglow ανερχεται στα 50 ευρω .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου