νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Sony: Ανακοίνωσε και επίσημα το Xperia Tablet Z

 
Sony: Ανακοίνωσε και επίσημα το Xperia Tablet Z
 
Μετά τα Xperia Z και Xperia ZL, δύο smartphones που έστρεψαν πάνω τους τα βλέμματα στην φετινή CES, η Sony ανακοίνωσε πριν από λίγα δευτερόλεπτα το Xperia Tablet Z, ένα tablet για το οποίο ακούγαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες πως βρίσκεται «στα σκαριά». Το myphone.gr είναι και πάλι εδώ για να σας μεταφέρει πρώτο και άμεσα όλες τις πληροφορίες γύρω από την νέα συσκευή της γνωστής κατασκευάστριας από την Ιαπωνία.

Το Xperia Tablet Z λοιπόν διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 (APQ8064) με Adreno 320, οθόνη 10,1 ιντσών ανάλυσης 1920x1200 pixels με Mobile Bravia Engine 2, Android 4.1.2 Jelly Bean, κάμερα των 8,1 megapixel με αισθητήρα Exmor R, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, NFC, LTE, θύρα microSD και την τεχνολογία «S-Force» της εταιρείας για virtual surround ήχο. Το καινούργιο tablet της Sony έχει πάχος 6,9 χιλιοστά (κάτι που το ένα από τα λεπτότερα tablet της αγοράς - αν όχι το λεπτότερο -, πιο λεπτό ακόμη και από το iPad Mini), βάρος 495 γραμμάρια ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό. Η μπαταρία του θα είναι των 6.000 mah.



Σύμφωνα με την εταιρεία και με βάση τις πρώτες αναφορές αυτής, το προϊόν αυτό προορίζεται για την ιαπωνική αγορά, όπου και θα είναι διαθέσιμο την ερχόμενη άνοιξη σε μαύρο και άσπρο χρώμα. Καμία περαιτέρω πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή γύρω από μια πιθανή κυκλοφορία του σε άλλες χώρες, τα χαρακτηριστικά που θα έχει όταν φτάσει σε αυτές ή την τιμή του, αν και περισσότερα στοιχεία γύρω από αυτά αναμένεται να γίνουν γνωστά στην επερχόμενη Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Αναμένεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε το νέο tablet της σειράς των Xperia σε event της DoCoMo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου