νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Androidlost... H COMMUNET ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...


Αν έχετε νιώσει πως είναι να σας κλέβουν το κινητό σας τηλέφωνο ή να το χάνετε και να μη μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό, σας ενημερώνουμε πως υπάρχει πλέον η λύση.

Προτείνουμε την εφαρμογή androidlost. Είναι δωρεάν και κάνει πραγματικά τα πάντα. Ακόμα και χωρίς να είναι το κινητό σας στο internet, στέλνετε πχ andr
oidlost lock 1234 και κλειδώνει το κινητό με τον κωδικό 1234. Όπως επίσης androidlost gps και σου στέλνει τις συντεταγμένες με sms. Αν κάποιος αλλάξει sim σας στέλνει τον αριθμό του και τον κωδικό της sim του. Μπορείτε επίσης να δείτε ιστορικό κλήσεων, τα sms που έστειλε, να βγάλετε φωτογραφία, να ηχογραφήσετε, να πάρετε κάποια αρχεία σας, να κάνετε wipe, να κάνετε το κινητό να "φωνάξει" δυνατά ακόμα και αν είναι αθόρυβο, να εμφανίσετε δικό σας μήνυμα στην οθόνη του, να καλέσετε κάποιον αριθμό κ.α Ένα πιθανό σενάριο είναι:

Κάποιος κλέβει το κινητό σας και αλλάζει sim. Σας στέλνει τον αριθμό του στους αριθμούς που έχετε ορίσει εσείς και μετά στέλνετε androidlost datastart. Έτσι ανοίγει το δίκτυο και μπορείτε εύκολα να κάνετε τα πάντα μέσω της ιστοσελίδας androidlost.com ή αν δεν έχει internet να κάνετε τα πάντα μέσω sms commands που βρίσκονται όλες στην σελίδα αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου