νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

HTC tablet με Windows RT στις 12 και 7 ίντσες


HTC tablet με Windows RT στις 12 και 7 ίντσες
Λίγο μετά από τις φήμες για το Nokia tablet με Windows RT, κυκλοφορούν πληροφορίες για δύο HTC tablets με Windows RT που θέλουν κλέψουν μερίδιο αγοράς από το iPad και το Android. Αλήθεια ή απλά φήμες, θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες. Το σίγουρο είναι ότι η Microsoft πιέζει έμμεσα χρησιμοποιώντας την Nokia και την HTC.
Το Bloomerg αναφέρει ότι η HTC ετοιμάζει δύο Windows tablets στις 12 και στις 7 ίντσες. Η επιλογή των Windows RT είναι εύκολη αφού η HTC χρησιμοποιεί ήδη επεξεργαστές Qualcomm και γνωρίζει πολύ καλά πως να χειριστεί την δύναμη τους. Το μόνο διαφορετικό σε σύγκριση με τα smartphones θα είναι η οθόνη και ίσως τα γραφικά σε κάποια HTC utilities.
Τα δύο νέα HTC tablet με Windows RT αναμένονται το 2013, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Λέγεται ότι το tablet στις 7 ίντσες θα μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις ενώ το μεγαλύτερο tablet στις 12 ίντσες θα χρησιμοποιεί για διασκέδαση, ψυχαγωγία και δουλειά.
Η HTC εκτός από το iPad και το Android θα έχει να ανταγωνιστεί την Nokia και το Microsoft Surface. Μένει να δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα και αν αυτή την φορά η προσπάθεια της HTC για tablet καταλήξει σε επιτυχία. Το πρόσφατο παρελθόν δεν ήταν ρόδινο για την εταιρεία.

iphonehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου