νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Toyota Avalon 2013, το πρώτο αυτοκίνητο με ασύρματη φόρτιση για smartphone


Toyota Avalon 2013, το πρώτο αυτοκίνητο με ασύρματη φόρτιση για smartphone
Η Toyota παρουσιάζει το πρώτο αυτοκίνητο με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητών. Το νέο Toyota Avalon 2013 βγαίνει από το εργοστάσιο με επιφάνεια που αν ακουμπήσει το αγαπημένο σου Nokia Lumia 920 θα αρχίσει να φορτίζει αμέσως.
Με δεδομένη την επικράτηση του πρότυπου Qi wireless charging η Toyota εκμεταλλεύεται το γεγονός και σε συνεργασία με τις ConvenientPower και Philips Lite-on Digital Solution προσφέρουν στο Toyota Avalon την ειδική επιφάνεια για φόρτιση smartphone ή οποιοδήποτε άλλου gadget μπορεί να φορτίσει ασύρματα. Προς το παρόν στην αγορά smartphones το Nokia Lumia 920 μπορεί να φορτίσει ασύρματα όπως και τα HTC 8X και Nexus 4 ή ακόμα και το iPhone με το κατάλληλο αξεσουάρ.
Το πρότυπο Qi που χρησιμοποιεί η Toyota στο Avalon δεν περιορίζεται σε smartphones και μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες φόρτισης οποιασδήποτε συμβατής συσκευής. Δυστυχώς όλα αυτά θα συμβούν στην Αμερική, για τον υπόλοιπο κόσμο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να ελπίσουμε ότι η ασύρματη φόρτιση στο αυτοκίνητο θα έρθει ως επιλογή έξτρα. Μέχρι τότε μπορούμε να απολαμβάνουμε espresso χωρίς περιορισμούς.
pestola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου