νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Στα δικαστήρια Apple και Motorola Mobility για… πατέντες


Oι δικαστικές διαμάχες μεταξύ των κατασκευαστριών εταιρειών κινητών συσκευών δε λένε να λάβουν τέλος. Μετά τη μεγάλη σε διάρκεια διαμάχη μεταξύ Samsung και Apple, είναι καιρός να δούμε στα δικαστήρια ξανά την Apple, αυτή τη φορά ενάντια στην ελεγχόμενη από τη Google Motorola Mobility.
Σε μια εβδομάδα από τώρα, οι δύο εταιρείες θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την αξία των κλεμμένων πατεντών της Motorola Mobility από την Apple, οι οποίες σχετίζονται με τη σύνδεση ενός smartphone στο ίντερνετ μέσω WiFi ή δικτύων κινητής. Η Apple έχει ήδη καταθέσει προσφορά 1 δολαρίου για κάθε συσκευή που πουλάει και η οποία παραβαίνει τις πατέντες της Motorola Mobility, όμως η τελευταία εταιρεία ζητάει το ποσό των 2.25 δολαρίων ανά συσκευή.
Η Motorola Mobility έχει τη δυνατότητα να βάλει άμεσα τέλος στη δικαστική αυτή διαμάχη, όμως η προσφορά της Apple είναι κάτω του 50% του ποσού που η ίδια ζητάει και φαίνεται πως θα τραβήξει πολύ καιρό η ιστορία αυτή. Άλλωστε είναι και η Google από πίσω, μην το ξεχνάμε αυτό…
Στα δικαστήρια Apple και Motorola Mobility για... πατέντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου