νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Internet Explorer 10, το web μέσα από τα Windows 8 αλλιώς


Internet Explorer 10, το web μέσα από τα Windows 8 αλλιώς
Τα Windows 8 είναι πλέον εδώ, διαθέσιμα σε όλους. Νέο λειτουργικό και ο νέος Internet Explorer 10 πάνε πακέτο. Το web αλλάζει και η Microsoft ακολουθεί τις εξελίξεις. Κάποιες φορές τις δημιουργεί κιόλας.
Αυτό συμβαίνει με τον ΙΕ10 στα Windows 8, τουλάχιστον στο νέο UI με τα live tiles αντί για το κλασσικό Start μενού που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ο browser είναι ταχύτερος, πιο έξυπνος και περισσότερο βολικός στην χρήση. Χρειάζονται μερικά λεπτά συνήθειας με τα gestures του Internert Explorer 10 αλλά τίποτα παραπάνω.
Ο Flash player είναι ενσωματωμένος πλέον στον browser και αναβαθμίζεται από την Microsoft. Το rendering engine του ΙΕ10 είναι ταχύτερο σε desktop και tablet, smartphone. Υπάρχει το Flip Ahead, νέο τρόπος sharing των web sites, live tiles και πολλά ακόμα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νέος Internet Explorer 10 έχει και το αντίστοιχο βίντεο που εξηγεί τι και πως. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το μόνο που λείπει είναι ένα Surface.
Εννοείται πως με τον Internet Explorer 10 η Microsoft θα προωθήσει την νέα γενιά του Office, αυτή που ζει στο web και είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει Word,Excel, Powerpoint και OneNote για όλους μέσα από το νέο rendering engine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου