νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ZTE: Επίσημη πρεμιέρα του Grand X In στην Ελλάδα

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα στην Αθήνα, η ZTE παρουσίασε και επίσημα στην ελληνική αγορά το νέο της «Intel Inside» τηλέφωνο. Ο λόγος για το - ήδη γνωστό σε πολλούς - Grand X In, το οποίο διατίθεται στην χώρα μας από τις αρχές του μήνα αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Cosmote στην τιμή των 249,90 ευρώ. Η ναυαρχίδα της ZTE Corporation αξιοποιεί τον επεξεργαστή Intel Atom Z2460 και την πλατφόρμα Intel XMM 6260, ώστε να παρέχει υψηλές επιδόσεις και να εξασφαλίζεται η ενεργειακή της επάρκεια. Η οθόνη των 4,3 ιντσών και των 540 x 960 pixels (QHD), η ψηφιακή κάμερα των 8 megapixels, το 1GB μνήμης RAM και τα 4GB μνήμης ROM, αλλά και η υποδοχή καρτών μνήμης microSD μέγιστης χωρητικότητας 32GB, είναι ορισμένα από τα υπόλοιπα specs της συσκευής που θα εκτιμήσουν οι σχετικά απαιτητικοί χρήστες. Τη διαχείριση του hardware, αλλά και τη διεπαφή με τον χρήστη, αναλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα, που δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το Android - στην έκδοση ICS. 

Ενδεχομένως όμως οι τεχνικές «λεπτομέρειες» να μην έχουν τόσο σημασία, όσο το γεγονός ότι η ZTE συνεργάστηκε στενά με την Intel για την υλοποίηση του Grand X In. Το γνωστό «Intel Inside» λογότυπο βρίσκεται χαραγμένο στη ράχη του τηλεφώνου, ενώ οι δύο εταιρείες δεν διστάζουν να εκφράσουν με κάθε ευκαιρία την ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της ιδιαίτερης σχέση τους. Ποια είναι όμως στην πράξη τα προτερήματα του Grand X In και πόσο ξεχωριστές είναι οι επιδόσεις του; Δυστυχώς, δεν είμαστε ακόμη σε θέση να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα. Εφόσον η ZTE τηρήσει την υπόσχεσή της, σε λίγες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε στα χέρια μας τη συσκευή και θα καταγράψουμε αναλυτικότερα τις εντυπώσεις μας σε μία hands-on παρουσίαση μέσα από την ενότητα των My Devices. 

«Το Grand X In αποτελεί την πρόταση smartphone της ΖΤΕ με επεξεργαστή Intel για την Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την Intel», δήλωσε ο κύριος Ao Wen, αντιπρόεδρος της ΖΤΕ για την κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη. «Οι συσκευές της σειράς ZTE Grand, είναι συσκευές άριστης ποιότητας και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παράλληλα με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που μας παρέχει η Intel, έχουμε κατασκευάσει μια αξιόπιστη συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση. Η ΖΤΕ διαθέτει εμπειρία 10 χρόνων στην έρευνα και κατασκευή smartphone και διαθέτει 10% των ετήσιων εσόδων της στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Στόχος της ΖΤΕ είναι να προσφέρει στην τις καλύτερες συσκευές στις πιο οικονομικές τιμές, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν την εμπειρία χρήσης ενός εξαιρετικού smartphone. Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που πραγματικά έχουν αξία, για αυτό το λόγο προσπαθούμε να υπερέχουμε στους τομείς απόδοσης μπαταρίας και γρήγορης ανάκτησης δεδομένων, έχοντας σαν αποτέλεσμα την υψηλού επιπέδου ικανοποίηση των πελατών μας».


Όπως ήδη αναφέραμε, το ZTE Grand X In διατίθεται ήδη στην χώρα μας και μπορείτε να το κάνετε δικό σας αν καταβάλλετε το αντίτιμο των 249,90 ευρώ. Η διάθεσή του γίνεται αποκλειστικά από την Cosmote, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στα καταστήματά της θα βρείτε και δύο ακόμη νέες συσκευές της ZTE: Το ZTE Blade III και το ZTE Kis Plus, τα οποία πωλούνται στην τιμή των 174,91 ευρώ και 124,89 ευρώ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου