νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ZTE: Παρουσίασε τα Grand Era, V790, V887 και V889M

Τέσσερις νέες συσκευές παρουσίασε η ZTE σε ειδικό event στην Ρωσσία, όλες εξοπλισμένες με Android. Οι ονομασίες αυτών Grand Era, V889M, V887 και V790. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων αυτών smartphone.

ZTE Grand Era
Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διαφορετική έκδοση του ήδη υπάρχοντος V985, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και καιρό με υποστήριξη για δίκτυα GSM/CDMA. To νέο μοντέλο λειτουργεί μόνο σε δίκτυα GSM και περιλαμβάνει οθόνη 720p στις 4.5 ίντσες ενώ έχει πάχος 8.6 χιλιοστά. Η οπίσθια κάμερα της συσκευής διαθέτει αισθητήρα 8MP και το πιο σημαντικό από όλα είναι πως πρόκειται για ένα τετραπύρηνο smartphone, που «τρέχει» στα 1.5GHz. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία πληροφορία όσον αφορά την έκδοση Android που έχει ενσωματωθεί.

ZTE V889M
Το V889M αποτελεί μια ακόμη dual-sim συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android. Είναι πιο συμπαγής από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Grand και αυτό γιατί η οθόνη του περιορίζεται στις 4 ίντσες. Είναι εφοδιασμένο με Android 4.0, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και ψηφιακή κάμερα 5MP ικανή για λήψη περιεχομένου στα 720p. Διαθέτει αυτονομία 450 ωρών σε κατάσταση αναμονής με μία κάρτα SIM και 180 ωρών με δύο. Η μπαταρία παρέχει συνολικά 8 ώρες συνεχούς χρήσης.

ZTE V887
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα νέο smartphone που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα εντυπωσιακό όσον αφορά τις προδιαγραφές του, εκτός του εάν κάποιος δίνει τόση μεγάλη σημασία στο μέγεθος της οθόνης του που αγγίζει τις 5 ίντσες. Δυστυχώς, η ανάλυσή του είναι χαμηλή, λόγω WVGA. Πέρα από αυτό το χαρακτηριστικό της συσκευής, υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή 5MP, ένας διπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz και μια μπαταρία χωρητικότητας 2000mAh.

ZTE V790
Το ZTE V790 θεωρείται ένα από τα εξίσου ενδιαφέροντα Android smartphone που θα καταφθάσουν σύντομα στην διεθνή αγορά. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ακόμη dual-sim τηλέφωνο, με οθόνη 3.5 ιντσών και με τσιπ επεξεργαστή της Qualcomm (7225A). Οι φωτογραφικές του δυνατότητες περιορίζονται κατά πολύ, λόγω μιας ψηφιακής κάμερας που θα φέρει αισθητήρα στα 2 ή 3 MP.

ZTE Grand X LTE T82
Τέλος, η εταιρεία έκανε μια επίδειξη και του Grand X LTE T82, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες και κυκλοφορεί ήδη σε ορισμένες χώρες του κόσμου, με διαφορετική όμως ονομασία. Εκτός από την συνδεσιμότητα dual-band LTE, το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει οθόνη 4.3-ιντσών και ψηφιακή κάμερα 8MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε FullHD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου