νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Tiki USB μικρόφωνο, τόσο μικρό που ξεχνάς ότι ακούγεσαι


Tiki USB μικρόφωνο, τόσο μικρό που ξεχνάς ότι ακούγεσαι
Είναι μικρό, είναι όμορφο και λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα. Το Tiki USB μικρόφωνο μεταφέρει την φωνή στην άλλη άκρη της οθόνης με μεγαλύτερη ακρίβεια από το μικρόφωνο του laptop. Λειτουργεί σε Windows αλλά και Mac και δεν χρειάζεται drivers.
Αυτή είναι η μαγεία του Tiki USB Microphone που κυριολεκτικά είναι plug-n-play. Το Skype, το iChat και το FaceTime θα γίνουν σημαντικά καλύτερα με την βοήθεια του DSP (ψηφιακή επεξεργασία σήματος) που αφαιρεί ενοχλητικούς θορύβους από τον ανεμιστήρα του υπολογιστή και από γενικό θόρυβο τριγύρω. Η ποιότητα ήχου είναι παρόμοια με αυτή του CD στα 16 bit 44.1k και με την βοήθεια των δύο μικροφώνου, το Tiki μεταφέρει την φωνή του χρήστη “μπροστά” από οποιοδήποτε άλλο θόρυβο χρησιμοποιώντας αυτό που η εταιρεία ονομάζει τεχνολογία Intelligent Speech.
Αν θέλετε κρυστάλλινη ποιότητα ήχου σε μικρόφωνο με ψηφιακή επεξεργασία σήματος και μέγεθος όσο ένα USB stick drive, τότε το Tiki USB Microphone είναι αυτό που ψάχνετε. Θα σας κοστίσει λίγο ακριβά βέβαια, στα 60 δολάρια.
Tiki USB μικρόφωνο, τόσο μικρό που ξεχνάς ότι ακούγεσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου