νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ένας Έλληνας στη Google!- Διαβάστε λεπτομέρειες για τον άνδρα που μας κάνει περήφανους

Τελικά παντού υπάρχει ένας Έλληνας!
Πρόκειται για τον Στηβ Βρανάκης, ο οποίος είναι Έλληνας, ζει στην Αγγλία και διαπρέπει στο εξωτερικό αφού είναι ο δημιουργικός διευθυντής της Google και θεωρείται ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά της Αγγλίας!
Ξεκίνησε την καριέρα του σε γνωστές διαφημιστικές εταιρίες ανά τον κόσμο, συμμετείχε στηδημιουργία της vccp London και πλέον βρίσκεται στο τιμόνι της Google ως δημιουργικός διευθυντής για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Είναι το μυαλό πίσω από τις πιο πετυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό τον λόγο έχει κερδίσει δυο φορές το βραβείο του καλύτερου ψηφιακού δημιουργικού.
Μερικές από τις επιτυχίες του είναι το chrome web lab, το οποίο είναι μια σειρά διαδραστικών πειραμάτων στο μουσείο του Λονδίνου καθώς και το κανάλι YouTube space lab channel, στο οποίο προσκαλεί παιδιά και εφήβους από όλο τον κόσμο να στείλουν τα δικά τους επιστημονικά πειράματα στο διάστημα σε συνεργασία με τη NASA.
Κάνει πράγματα όμως και για την Ελλάδα, που έχουν σχέση με το περιβάλλον και σύντομα θα επισκεφτεί τη χώρα μας για ένα συνέδριο.
Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, έχει δύο παιδιά με τα οποία, όπως ο ίδιος λέει ασχολείται πολύ και περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου