νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Sony: «Στα σκαριά» ο ανταγωνιστής των iPhone 5 / Galaxy S3

Ιδιαίτερα αισιόδοξη φαίνεται πως είναι η Sony Mobile για το μέλλον της στην αγορά των smartphone, κάτι που φαίνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Dennis van Schie, εταιρικού αντιπροέδρου του τμήματος Πωλήσεων & Marketing στην Sony Mobile Communications. Όπως δήλωσε ο van Schie «στο κοντινό μέλλον, θα παρουσιάσουμε μια νέα ναυαρχίδα η οποία θα μπορεί να ανταγωνιστεί το iPhone 5 της Apple και το Galaxy S3 της Samsung».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η συγκεκριμένη ναυαρχίδα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση της στην CES τον ερχόμενο Ιανουάριο ή στο Mobile World Congress που είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2013. Σύμφωνα με τον van Schie πάντως, το περιεχόμενο (μουσική, βίντεο) με το οποίο η εταιρεία εμπλουτίζει τις συσκευές της αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον.

Περνώντας στον τομέα των tablet, ο van Schie υποστηρίζει πως είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κέρδος από μια αγορά με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, αν και η Sony ετοιμάζεται να παρουσιάσει και άλλες «ταμπλέτες» στο άμεσο μέλλον, προσθέτοντας όμως πως αυτά δεν θα είναι πάρα πολλά.

Όσον αφορά τα Windows Phone, ο Dennis van Schie επιβεβαίωσε πως η εταιρεία του «παρακολουθεί» στενά την πορεία του συγκεκριμένου λειτουργικού συστήματος και διατηρεί μια στενή σχέση με την Microsoft, αν και επί του παρόντος επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Android. Δεν κλείνει όμως την «πόρτα» στα WP μιας και υπογραμμίζει πως αν επιτύχουν δεν θα βρουν την εταιρεία του απροετοίμαστη.


myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου